SABİT Forum Kuralları

sabitli konu

madben10

Kayıtlı Üye
Son görülme
NullCash
0
Kurallara 1.sefer uymazsam uyarı alacağım aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum.

IsimSiz15

Kayıtlı Üye
Son görülme
NullCash
0
okudum anladım kurallara 1. sefer uymazsam utarı alacağım aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum

IsimSiz15

Kayıtlı Üye
Son görülme
NullCash
0
okudum anladım kurallara 1. sefer uymazsam uyarı alacağım aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum

IsimSiz15

Kayıtlı Üye
Son görülme
NullCash
0
(Okudum & Anladım) kurallara 1. sefer uymazsam uyarı alacağım aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum.

atesmantarvendor

Kayıtlı Üye
Son görülme
NullCash
0
okudum anladım kurallara 1. sefer uymazsam uymazsam uyarı alacağım aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğmi kabul ediyorum

koruk

Kayıtlı Üye
Son görülme
NullCash
0
(Okudum & Anladım) kurallara 1. sefer uymazsam uyarı alacağım aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda başlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum.

mosayu

Kayıtlı Üye
Son görülme
NullCash
0
Kurallara 1. sefer uymazsam uyarı alacağım aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum.

CenkKara

Kayıtlı Üye
Son görülme
NullCash
0
(Okudum & Anladım) kurallara 1. sefer uymazsam uyarı alacağım aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum.

zamabar331

Kayıtlı Üye
Son görülme
NullCash
0
Uyarı: içeriği görüntüleyebilmek için   Giriş yap veya   Kayıt ol
Forum kurallarını okuyup konu altına "(Okudum & Anladım) kurallara 1. sefer uymazsam uyarı alacağım aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum" yazınız, yazmadığınız takdirde yada yazmayan üyeleri forumdan uzaklaştıracağız.

sewewe

Kayıtlı Üye
Son görülme
NullCash
0
(Okudum & Anladım) kurallara 1.sefer uymazsam uyarı alacağım aynı zamanda ay içerisinde 2.uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum.

nihatnihat

Kayıtlı Üye
Son görülme
NullCash
0
Okudum Anladım kurallara 1. sefer uymazsam uyarı alacağım aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum.

dalyan

Kayıtlı Üye
Son görülme
NullCash
0
Uyarı: içeriği görüntüleyebilmek için   Giriş yap veya   Kayıt ol
Okudum & Anladım) kurallara 1. sefer uymazsam uyarı alacağım aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum" yazınız, yazmadığınız takdirde yada yazmayan üyeleri forumdan uzaklaştıracağız

404

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
NullCash
174

cyberhaze

Kayıtlı Üye
Son görülme
NullCash
9
(Okudum & Anladım) Kurallara 1. sefer uymazsam uyarı alacağım. Aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum.

Salyer26

Kayıtlı Üye
Son görülme
NullCash
0
(Okudum & Anladım) kurallara 1. sefer uymazsam uyarı alacağım aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum..

• Etiketler
    null security
  • DMCA compliant image