Yukarıda verilmiş olan 30 maddelik kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Yukarıda verilmiş olan 30 maddelik kuralları okudum ve kabul ediyorum.
(Okudum & Anladım) kurallara 1. sefer uymazsam uyarı alacağım aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum.
(Okudum & Anladım) kurallara 1. sefer uymazsam uyarı alacağım aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum
Forum kurallarını okuyup konu altına "(Okudum & Anladım) kurallara 1. sefer uymazsam uyarı alacağım aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum" yazınız, yazmadığınız takdirde yada yazmayan üyeleri forumdan uzaklaştıracağız.
Kurallar 1.sefer uymazsam uyarı alacğımı aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum
Okudum & Anladım kurallara 1. sefer uymazsam uyarı alacağım aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum
Okudum & Anladım) kurallara 1. sefer uymazsam uyarı alacağım aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum" yazınız, yazmadığınız takdirde yada yazmayan üyeleri forumdan uzaklaştıracağız
(Okudum & Anladım) kurallara 1. sefer uymazsam uyarı alacağım aynı zamanda aynı ay içerisinde 2. uyarıda banlanacağımı ve itiraz etmeyeceğimi kabul ediyorum