Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Php ScriptEmlak Scripti V5 (Doping Modüllü - Mağaza Modüllü - Yeni Dil Sistemli)
#1101 - BLOB, TEXT, GEOMETRY or JSON column 'url' can't have a default value arkadaşım bendemi sorun var yoksa milletmi yalan söylüyor anlamadım sql dosyası sorunlu ne yaptıysam düzelmedi bunu nasıl kurdunuz çalıştırdınız banada anlatında bende bileyim. allah rızası için yani
2- Ayrıca Karakter setide bir bölümü ' utf8_turkish_ci" olarak bir kısmıda 'utf8mb3 ' seti olarak üretilmiş. Bun veri tabanını PHP 7.4 ve üzeri kuracak kişiler veritananında sorun yaşayacaklardır. Veritabanınızın .SQL sosyasını bir metin düzenleyicisi ile açıp bu kısımları, artık kaldırılan UTF8 yerine UTF8MB4 kullanmanız ve bu karakter paketine dönüştürmeniz gerekecek. Acemi olanlar, ben nasıl yapılıyor bilmiyorum diynler. Youtube'den öğrene bilir veya günümüzün fenomeni yapay zeka GhatGPT ye sorarak düzelte bilirler.
Burada " abi nasıl yapılacak" vs. yardım dilenmeyin araştırın bulun sorununuzu çözün. "Ayva piş ağzıma düş" tarzı çözümler isteyen beceriksizler için forumları boşa meşgul etmeyin. araştırın çözün