Çözüldü Scriptlerin Görünümünün Bozuk Olma Sebepleri Nelerdir ?

dearsanchez

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
NullCash
1,027
Birçok scriptte aynı sorunu yaşadım css görünümleri bozuk bunun sebebi php sürümü mü yoksa ion kırılırken bozulan kodlar mı bilemedim tavsiyelerinizi bekliyorum.

La Câlin

Beyond Borders
⠀⠀
Son görülme
NullCash
18,891
arkadaşında dediği gibi premiuma destek vermekteyiz, ama css kaynaklı bi sorun olmaz kurulumda sorun yapıyor olabilirsin.

La Câlin

Beyond Borders
⠀⠀
Son görülme
NullCash
18,891
Scriptler localde yazılmıyor genelde,
Eklentiler vb uyumlu olması için adam akıllı bi hostingde denemeniz sizin için daha olumlu bi sonuç çıkaracaktır.

Pyro

Son görülme
NullCash
1,371
scriptlerin bozuk görünme sebepleri genelde htaccess dosyalarındaki hatalı yazımlardan oluşmaktadır. nadir olarak ise php sürüm farklılıkları ve easyapache 4 modüllerinde aktif edilmeyen modüllerden kaynaklanır. hataları görebilmen için public_html klasörü(anadizin) içerisinde bulunan Error.Log dosyasını kontrol edersen hatanın kaynağını görebilirsin. script yazım hatalarıda dahil tüm sorunlar bu dosya içerisine kayıt edilir.

Pyro

Son görülme
NullCash
1,371
localhost üzerinde yapılan işlemler sürekli sorun yarata bilir lisanslı bir script localde soruunsuz çalışırken serverda sorun yarata bilir kendinize ucuz yollu bir hosting bulmanızı tavsiye ederim.

Volkyci

Photographer & Web Developer
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
Web sitesi
www.warezim.net
NullCash
2,524
böyle bir durumda ilk olarak sağ tuş incele veya ctrl+u view soruce ile kodları inceliyorum. Dosya yollarında sıkıntı olabiliyor konsolda hatalar görülebiliyor.

hyper38

Son görülme
Web sitesi
pubgmobil.com.tr
NullCash
646
Yazılımlarda bazen kendinden kaynaklı php hataları olabiliyor bunu hosting panelinden veya yazılım içerisindeki error log dosyasından öğrene bilirsin error log dosyasında zaten hatalı olan sayfalar kodlar yazar css ile bir sorun yaşıyorsan ki önce orjinal kurulu bir site varsa yazılımının ona bak ardından kendi yazılımdanki css dosyaalrı ile karşılaştır tavsiyem budur kolay gelsin

barisaselozdemir

Kayıtlı Üye
Son görülme
NullCash
68
base urllerine göz att hocam. css dosyalarının yollarının doğru olduğuna emin ol

ucankeltos

Son görülme
NullCash
212
base url ve dosya yollarına bakın. Eğer CDN olan dosyalar varsa onlarıda server'a çekerek deneyin hocam.

DMCA compliant image