Bunu düşünüyorduk aslında yeterli üye olduğunda eklenebilir
Bencede telegram ve WhatsApp
telegram tamamda whastaapta paket oluruz
O kadar kapsamli olması biraz zor ama kendi hesabina nullcash ile ödeme alabilir gercek para değil
olabilir. Tasarım yarışması bölümüde olabilir buraya ilan verecek kişi bu bölümde ne istiyorsa logo vs. ilanını verecek süre ve kuralı olacak tabi süre bitiminde tasarımı ile katılıp kazanan kişiye nullcast ödülü verilebilir.
telegram olsun aynı zamanda bir bot yardımı ile forumda açılan konular telegram grubuna post edillir.
1 2 hafta sonra yapılabilir.
chat kısmı mevcut telegrama gerek kalınmadı
level 2 den sonra zaten bu sistem var
Level 2 Olunca Bakmak İsterim Hocam Level 2 Ye Paylaşım vs Yaparak mı Geçerim Bilgi Verirseniz
Aile ortamı yaratabilmemiz için bu gerekli bişey.
Konu guncellemeleri ve yenı konular son mesaja göre filtrelendiği için haliyle herkes mesaj kasıyor, anasayfa ust alan bölumunde en azından son yenı konulara gore listeleme daha uygun olur gibi, konulardada en yeni script en arkada 2021 konusu en başa geçiyor
Bende onu düşünüyordum tam forum her geçen gün daha çok aktifleşiyor hal edeceğim.
anasayfaya bakarsan görürsün yorum yapmak yorum yapıyorsun
mobilde göremedim ama
eminmisin ? tekrar bak
Menudeymis hocam gördüm ama anasayfa da çıkmadı bende
merhaba 35 mesaj sınırı konular için sömürülmesini engellemek için olabilir hak veriyorum ama o konulara bile mesaj yazamazsak nasıl olacak bu 1